Modernizare branșamente în vederea reducerii CPT prin montare FDCP, Râmnicu Vâlcea – Adrem

Modernizare branșamente în vederea reducerii CPT prin montare FDCP, Râmnicu Vâlcea

Transport și distribuție de energie

DOMENIU: Investiții

CLIENT: Distribuție Energie Oltenia (DEO)

DESCRIERE PROIECT :

„Modernizare branșamente în vederea reducerii CPT prin montare FDCP în Rm. Vâlcea, juețul Vâlcea

S-a executat montarea FDCP 15 abonați 27 bucăți, FDCP 20 abonați 22 bucăți  și BMPM 32A 39 bucăți pe scara blocurilor. Alimentare FDCP prin LES ACYY 4X70+MYF 25 în lungime de 407m și LES ACYY 4X50 în lungime de 517m, realizare prize de pământ 7 bucăți, montare cutii de conexiuni 12 bucăți, înlocuire coloane abonați cu cablu CYY-F 3×6 mmp :16145 m, montat în canal cablu PVC;înlocuire Firidă Generală.  După încheierea lucrărilor de montaj s-a făcut reamplasarea contorilor în noile instalații: 884 monofazați,1 trifazat.

Durata lucrării: Proiectul s-a realizat în perioada 30.08.2021-05.12.2021 (100 zile calendaristice).

Lucrarea a fost finalizată o dată cu introducerea în GIS a coordonatelor TOPO și a plăcuțelor elementelor construcției pentru care este necesar acest lucru la data de 17.12.2021.

Echipe: S-a lucrat cu 8 echipe formate din 4 electricieni măsură-mentenanță, fiecare echipă a realizat o scară de bloc pe săptămână.

Echipa a fost dotată cu scule electrice de mâna: pickhammer, rotopercutoare, polizor unghiular, bormașină cu acumulatori, lămpi portative,  scări, cabluri prelungitoare.

Obstacole întâlnite: Gradul de complexitate al lucrării a fost de nivel mediu,  cele mai mari probleme au apărut la obținerea acordurilor Asociațiilor de Proprietari anterior execuției.

Finalizare lucrare: 17.12.2021

Beneficii pentru client: reducerea CPT,  creșterea siguranței în alimentarea consumatorilor. Accesibilizarea grupurilor de măsură aduce avantaje pentru distribuitor și consumator, astfel că toate intervențiile se fac mai repede și mai ușor.

Poze proiect