Prezentă la cea de-a 38-a ediție a celei mai mari competiții din domeniu, Adrem a reușit să demonstreze încă o dată buna pregătire a echipei de electricieni, obținând atât la individual, cât și la echipe, premiul al II-lea la categoria la care a participat.

În finala de la categoria “Măsurare energie electrică, verificare grupuri de măsurare” s-au înscris 24 de electricieni și 8 echipe. Echipa Adrem Invest, reprezentată de colegii noștri Linu Dorel, Lamba Daniel și Iordan Ionel s-a clasat pe locul al II-lea, ratând “la mustață” locul I. La individual, Linu Dorel a obținut locul al II-lea, demonstrând și anul acesta că se numără printre cei mai buni electricieni din România.

Suntem mândri de rezultatele obținute de colegii noștri și de faptul că fac parte din echipa noastră. Dorim să ii felicităm atât pe ei, cât și pe Traian Vladu – coordonatorul lor în cadrul competiției și membru subcomisie. De asemenea, felicitările merg și către Gheorghe Roșu și Cincă Florin, șefii centrelor unde colegii noștri își desfășoară activitatea curentă

Trofeul Electricianului, cel mai important concurs profesional din domeniu, ajuns la cea de-a XXXVIII-a ediţie, s-a desfășurat în perioada 11-13 iulie, la Sinaia. Evenimentul a fost organizat, anul acesta, de Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord) și a marcat aniversarea a 40 de ani de la lansare.

În cadrul fazei naţionale, au concurat cei mai buni 114 electricieni din toate cele 8 companii de distribuţie a energiei electrice (SDEE Transilvania Nord, SDEE Transilvania Sud, SDEE Muntenia Nord, e-distribuţie Banat, e-distribuţie Muntenia, e-distribuţie Dobrogea, Distribuţie Oltenia și Delgaz Grid), precum şi din cel de întreţinere şi servicii energetice (Adrem Invest și Servelectro Integral).

Trofeul Electricianului a fost iniţiat de compania Electrica în anul 1977 și se înscrie în seria de evenimente dedicate Zilei Energeticianului (20 iulie). În ultimele patru decenii, competiţia a trezit interesul şi implicarea unui număr tot mai mare de profesionişti.