Vă așteptăm miercuri – 29 martie, la EUROLOG – Congresul European de Logistica și Supply Chain, eveniment organizat anual de către ARILOG, pentru a vă prezenta rezultatele implementării MANAGEMENTULUI ENERGETIC INTELIGENT în domenii de activitate diferite.

Prezentarea va avea loc în cadrul sesiunii Transport and Green Logistics începând cu ora 11:45 și va fi susținută de către Vlad Bodea, Business Development Director ADREM LINK.

Ne vedem miercuri la Hotel Ramada Parc&Plaza!

Despre EUROLOG

EUROLOG este un Congres internațional organizat anual sub egida ELA – Asociația Europeană de Logistică. Ajuns la cea de-a 15-a ediție, evenimentul ARILOG va avea loc în București în perioada 29-30 martie, 2017, la Hotel Ramada Parc&Plaza.

Obiectivele EUROLOG sunt: promovarea dialogului între țările membre ELA, în special între organizațiiile naționale, în cadrul unei platforme neutre; asigurarea unui cadru formal în care importanți speakeri din întreaga Europa să prezinte strategiile și trendurile sectorului european de logsitică și să împărtășească bune practici din domeniu; utilizarea concluziilor evenimentului drept recomandări pentru activitatea de zi cu zi a participanților la congres.

Despre VLAD BODEA

Vlad activează de peste 10 ani în domeniul energetic, iar în zona de IT de peste 13 ani. Pune la bătaie creativitate și inovație la pachet cu o experiență în antreprenoriat ce datează de la începutul activității sale. Acesta duce mai departe gena antreprenoriatului de la fondatorul Adrem. În anul 2016, Vlad a preluat conducerea companiei Adrem Link, cea mai nouă companie Adrem.

Despre ADREM LINK

ADREM LINK promovează soluții în eficiența energetică, vizibilitate & informare, optimizare operațională, automatizare & control. Cea mai recentă companie a grupului, Adrem Link adresează atât marii consumatori de energie, precum municipalități, industrii și retail, cât și segmentul rezidențial și micile birouri.

Orientat strategic către Internet of Things, arhitecturi Cloud si modele “as a Service”, Adrem Link își propune să devină un lider de opinie în asimilarea noilor tehnologii în România și să ofere clienților săi posibilitatea unui consum de energie eficient datorită operațiunilor optimizate și vizibilității asupra proceselor.