Ca urmare a situației create de epidemia de coronavirus, Adrem Link a restricționat activitățile care presupun accesul pe proprietate privată și interacțiunea directă cu consumatorii Distribuție Oltenia în vederea citirii contoarelor de energie electrică. De aceea, în perioada următoare, compania va face citirea indexului prin telefon, contactând direct consumatorii din zona deservită de Distribuție Oltenia.

 

O echipă de cititori cu experiență în domeniu va fi la dispoziția clienților casnici din mediul urban și rural și îi va ajuta să citească corect cifrele în funcție de tipul contorului. În cazul în care un consumator nu vor fi disponibil, acesta va fi contactat mai târziu.

 

Întregul proces de citire al contoarelor este realizat printr-o structură foarte bine pusă la punct – un sistem informatic performant – astfel încât citirile să fie făcute cu acuratețe, în sprijinul clienților noștri. Pe baza indexului contorului înregistrat și validat, furnizorul va emite ulterior factura aferentă consumului.

 

În continuare, prioritatea noastră principală este protejarea sănătății angajaților, clienților, a familiilor acestora și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Pentru a ne îndeplini acest obiectiv, vă asigurăm că respectăm toate măsurile privind conduita de prevenire a răspândirii virusului, prin instruire, informare permanentă și adaptarea la contextul actual.