RESPONSABILITATE SOCIALA

SCOALA DE INOVATIE 2013

RESPONSABILITATE SOCIALA

SCOALA DE INOVATIE 2013

In 2013, Scoala de Inovatie Adrem s-a adresat elevilor din sistemul preuniversitar, clasele IX – XII, din orasele: Alba Iulia, Alexandria, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu-Severin, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Zalau.

Programul Scolii de Inovatie a fost structurat in trei parti majore: etapa de inscrieri, etapa de preselectie a echipelor castigatoare si Tabara Scolii de Inovatie – unde au fost premiate cele mai bune 3 proiecte inscrise.

In cadrul Taberei, elevii au participat la sesiuni de workshop-uri inspirationale pe tema inovatiei. Au dat curs invitatiei Adrem Invest profesionisti din diverse domenii, de la tehnologie, la arta, mediu sau sport, precum: Dana Rogoz, Tudor Chirila, Alex Gavan, Andrei Cosuleanu (Let’s Do It Romania), Vlad Tausance, alaturi de Adrian Bodea, fondatorul companiei.

In cadrul conferintei de presa sustinute la finalul taberei, au fost premiate cele mai bune echipe, Adrem Invest sprijinind cu 5000 de euro cel mai inovativ proiect.